vineri, 26 septembrie 2008

A fost inaugurata expozitia Security-2008


Tehnologii noi si sisteme avansate de securitate!!! Toate acestea le puteti gasi doar la Centrul Moldexpo. Expozitia contribuie la conlucrarea institutiilor de stat, industriale si de afaceri cu ajutorul sistemelor de supraveghere si a utilajelor de securitate.
Centrul International Moldexpo gazduieste Expozitia Specializata de Tehnologii si Mijloace de protectie Security-2008. La eveniment participa expozanti din mai multe tari, dar si consumatorii serviciilor de securitate.

La expozitie tarile participante si-au prezentat o gama variata de mijloace tehnice, care asigura securitatea publica, informationala, industriala si a serviciilor de paza. O directie aparte a expozitiei reprezinta standurile ce demonstreaza sistemele de stingere automata a incendiilor, precum si de alarma video.

Pina pe data de 28 septembrie, atit vizitatorii, cit si specialistii in domeniu vor putea asista la diverse seminare si mese rotunde, dar si la programele demonstrative, petrecute de subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne.

Niciun comentariu: